Beton schutting bij Schuttingen Holland

Beton SchuttingMet onze beton schuttingen behoord het imago van een grauw grijze beton schutting voorgoed tot het verleden.

Schuttingen Holland biedt u een breed assortiment van beton schuttingen in verschillende kleuren en motieven aan. Een beton schutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van een betonnen schutting hoeft u geen fundering aan te leggen en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. Daarnaast is een beton schutting ook nog eens vele malen goedkoper dan metselwerk. Wanneer u kiest voor een beton schutting van Schuttingen Holland, kiest u voor een duurzaam product.

Een beton schutting bestaat uit elementen van 36 cm hoog. Het onderste element gaat ongeveer 10 cm in de grond. De hoogte van uw schutting kan variëren tussen 2 en 9 elementen (65cm tot 300 cm)

Motief en kleur

  • Rotsmotief (wit, creme en antraciet)
  • Nostalgie motief (wit, creme en antraciet)
  • Romeinsmotief (wit en creme)
  • Graniet motief (wit en antraciet)
  • Gebroken steenmotief (wit en antraciet)
  • Geen motief / glad (wit en antraciet)

 

Sierafwerking

​Betonschutting kan worden afgewerkt met een betonnen afdekkap en betonnen mutsjes op de betonpalen. De betonnen afdekkappen kunnen geplaatst worden op betonschuttingen met zowel enkelzijdige als dubbelzijdige betonplaten. De betonnen afdekkappen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet en crème. Deze betonnen afdekkappen worden bovenop de platen gekit worden. De betonnen mutsjes kunnen zowel bij de enkelzijdige als de dubbelzijdige betonschuttingen geplaatst worden op de palen. De betonnen mutsjes zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs (witgrijs), antraciet en crème en worden ook gekit. Deze betonnen afdekkappen en betonnen mutsjes kunnen worden gebruikt ter afwerking van de rots-, graniet-, romeinse-, nostalgie- en gebroken steenmotief schuttingen.

Sierafwerking betonschutting

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor de beton schutting

Vraag geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor onze beton schutting. Klik hieronder op de knop 'offerte aanvragen' en u kunt simpel en snel een formulier invullen met verschillende opties zoals hierboven beschreven.

OFFERTE AANVRAGEN


Voorbeelden van Beton Schuttingen

Onze klanten aan het woord:

Een eind uit de buurt maar waren zelfs voor 7 uur bij ons. Wij hadden de afspraak de oude schutting en groen te laten slopen en af te voeren tegen betaling. Tijdens de sloop kwamen ze wat ellende onder de grond tegen. Alle.problemen zijn perfect opgelost. In 1 dag waren de heren klaar. Met een dosis humor hebben ze prachtig werk afgeleverd. We zijn nog verbaasd hoe mooi. Echt een aanrader.
Mannen, nogmaals onwijs bedankt.
Ps de buren willen ook :)

Duncan en Miranda uit Voorburg

Na een paar mailwisselingen gisteren een schutting laten plaatsen door Schuttingen Holland. Een paar woorden om de gehele gang van zaken te omschrijven:

-Keurig op tijd (reistijd: 3 uur, midden in de nacht naar het Hoge Noorden reizen, inclusief voorwerk. Om 7.05u aanwezig)
-accuraat werkend
-geen risico's, eerst overleg en dan uitvoering
-snel
-flexibel en meedenkend
-probleemoplossend
-prima team
-persoonlijk

Dit team heeft exact gedaan wat je als klant mag verwachten (en dezer dagen zéker op mag hopen): Een goed product neerzetten en aan de wensen van de klant tegemoet komen.

Mijn vrouw en ik zijn dik tevreden!

Gerrie
Miranda

Gerrie uit Hoogezand
Zelf een referentie schrijven?

Wij hebben talloze referenties voor het plaatsen van schuttingen. Een groot aantal tevreden particulieren en bedrijven waar wij voor gewerkt hebben. Je kunt de referenties terug zien op diverse pagina's van onze website. Wij stellen het zeer op prijs als u als klant ook uw ervaring met Schuttingen Holland wilt delen. Ook met kritiek kunnen wij omgaan, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

REFERENTIE SCHRIJVEN

Houten Terrasoverkapping
Google+ Facebook