Luxe Schutting bij Schuttingen Holland

Een luxe schutting is een schuttingcombinatie in beton en hout waarbij de combinatie bestaat uit 2 onderplaatsen van beton met een betonnen afdekkap en daarop een houten scherm van 130 cm hoog. De totale hoogte van de schutting is ongeveer 195 cm.

Kleur van de betonnen onderdelen

De betonnen platen en betonpalen voor onze luxe schutting zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet met uitzondering van Romeinsmotief, deze is alleen leverbaar in wit.

Motief

De onderstaande motieven zijn mogelijk voor de luxe schutting:

  • Rotsmotief
  • Nostalgie motief
  • Romeinsmotief
  • Graniet motief
  • Gebroken steenmotief
  • Glad motief

 

Schermen

De houten schermen zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, namelijk: Standaard recht, Toog en V-scherm. Standaard gebruiken wij voor hout en beton schuttingen comokeur geïmpregneerd grenen hout. Echter kunt u voor een meerprijs ook voor bankirai hardhout kiezen. De grenen schermen zijn verkrijgbaar in 19, 21 en 23 planks, inclusief 2 liggers en kunnen afgewerkt worden met een afdeklat of kap. voor bankirai hardhout geld: 20, 22 of 24 planks. Dit komt door een derde ligger, ook wel 'klamp' genoemd.

Een recht scherm kan worden afgewerkt met een afdeklat. Dit is een lat van grenen hout en is op dezelfde manier behandeld als de overige grenen planken in de schutting. Deze afdeklat wordt boven op het scherm bevestigd zodat uw schutting sierlijk is afgewerkt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor de luxe schutting

Vraag geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor onze luxe beton-hout schutting. Klik hieronder op de knop 'offerte aanvragen' en u kunt simpel en snel een formulier invullen met verschillende opties zoals hierboven beschreven.

OFFERTE AANVRAGEN


Voorbeelden van Luxe Schuttingen

Onze klanten aan het woord:

Een eind uit de buurt maar waren zelfs voor 7 uur bij ons. Wij hadden de afspraak de oude schutting en groen te laten slopen en af te voeren tegen betaling. Tijdens de sloop kwamen ze wat ellende onder de grond tegen. Alle.problemen zijn perfect opgelost. In 1 dag waren de heren klaar. Met een dosis humor hebben ze prachtig werk afgeleverd. We zijn nog verbaasd hoe mooi. Echt een aanrader.
Mannen, nogmaals onwijs bedankt.
Ps de buren willen ook :)

Duncan en Miranda uit Voorburg

Na een paar mailwisselingen gisteren een schutting laten plaatsen door Schuttingen Holland. Een paar woorden om de gehele gang van zaken te omschrijven:

-Keurig op tijd (reistijd: 3 uur, midden in de nacht naar het Hoge Noorden reizen, inclusief voorwerk. Om 7.05u aanwezig)
-accuraat werkend
-geen risico's, eerst overleg en dan uitvoering
-snel
-flexibel en meedenkend
-probleemoplossend
-prima team
-persoonlijk

Dit team heeft exact gedaan wat je als klant mag verwachten (en dezer dagen z├ęker op mag hopen): Een goed product neerzetten en aan de wensen van de klant tegemoet komen.

Mijn vrouw en ik zijn dik tevreden!

Gerrie
Miranda

Gerrie uit Hoogezand
Zelf een referentie schrijven?

Wij hebben talloze referenties voor het plaatsen van schuttingen. Een groot aantal tevreden particulieren en bedrijven waar wij voor gewerkt hebben. Je kunt de referenties terug zien op diverse pagina's van onze website. Wij stellen het zeer op prijs als u als klant ook uw ervaring met Schuttingen Holland wilt delen. Ook met kritiek kunnen wij omgaan, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

REFERENTIE SCHRIJVEN

Houten Terrasoverkapping
Google+ Facebook