Beton schutting bij Schuttingen Holland

Beton SchuttingMet onze beton schuttingen behoord het imago van een grauw grijze beton schutting voorgoed tot het verleden.

Schuttingen Holland biedt u een breed assortiment van beton schuttingen in verschillende kleuren en motieven aan. Een beton schutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van een betonnen schutting hoeft u geen fundering aan te leggen en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. Daarnaast is een beton schutting ook nog eens vele malen goedkoper dan metselwerk. Wanneer u kiest voor een beton schutting van Schuttingen Holland, kiest u voor een duurzaam product.

Een beton schutting bestaat uit elementen van 36 cm hoog. Het onderste element gaat ongeveer 10 cm in de grond. De hoogte van uw schutting kan variëren tussen 2 en 9 elementen (65cm tot 300 cm)

Motief en kleur

  • Rotsmotief (wit, creme en antraciet)
  • Nostalgie motief (wit, creme en antraciet)
  • Romeinsmotief (wit en creme)
  • Graniet motief (wit en antraciet)
  • Gebroken steenmotief (wit en antraciet)
  • Geen motief / glad (wit en antraciet)

 

Sierafwerking

​Betonschutting kan worden afgewerkt met een betonnen afdekkap en betonnen mutsjes op de betonpalen. De betonnen afdekkappen kunnen geplaatst worden op betonschuttingen met zowel enkelzijdige als dubbelzijdige betonplaten. De betonnen afdekkappen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet en crème. Deze betonnen afdekkappen worden bovenop de platen gekit worden. De betonnen mutsjes kunnen zowel bij de enkelzijdige als de dubbelzijdige betonschuttingen geplaatst worden op de palen. De betonnen mutsjes zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs (witgrijs), antraciet en crème en worden ook gekit. Deze betonnen afdekkappen en betonnen mutsjes kunnen worden gebruikt ter afwerking van de rots-, graniet-, romeinse-, nostalgie- en gebroken steenmotief schuttingen.

Sierafwerking betonschutting

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor de beton schutting

Vraag geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor onze beton schutting. Klik hieronder op de knop 'offerte aanvragen' en u kunt simpel en snel een formulier invullen met verschillende opties zoals hierboven beschreven.

OFFERTE AANVRAGEN


Voorbeelden van Beton Schuttingen

Onze klanten aan het woord:

op 26 mei 2020 is de schutting bij ons geplaatst en wat ons op viel verschrikkelijk harde werkers en vriendelijke mensen hele mooie schutting top kwaliteit vergeleken met anderen nog goedkoop ook waren nergens te beroert om als u een mooie schutting wil moet u hier zijn vergelijk maar en u ziet het zelf.
roel/terlouw

roel/terlouw uit barendrecht

Wesley heeft bij ons een heel fraaie hout/betonschutting geplaatst, nadat hij eerst de coniferenhaag heeft gerooid. De werkzaamheden zijn in recordtijd gedaan. 16 meter coniferen weghalen en 18 meter schutting plaatsen in minder dan een dag! Netjes en goed werk geleverd!

Van Dalen uit Almere
Zelf een referentie schrijven?

Wij hebben talloze referenties voor het plaatsen van schuttingen. Een groot aantal tevreden particulieren en bedrijven waar wij voor gewerkt hebben. Je kunt de referenties terug zien op diverse pagina's van onze website. Wij stellen het zeer op prijs als u als klant ook uw ervaring met Schuttingen Holland wilt delen. Ook met kritiek kunnen wij omgaan, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

REFERENTIE SCHRIJVEN

Facebook