Redwood Schutting bij Schuttingen Holland

Wat voor hout is Redwood?

Redwood is een nieuwe geïmpregneerde naaldhoutsoort wat lijkt op het geliefde Douglas hout, alleen dan met net wat andere eigenschappen. Doordat Redwood geïmpregneerd is wordt het ook vormvast. De werking van het hout wordt door deze kunstmatige droging geminimaliseerd. Door deze behandeling krijgt het hout ook zijn roodachtige kleur, waardoor het op Douglas doet lijken.

Duurzaamheid

De impregnatie van het hout is een ecologisch verantwoord proces en zorgt ervoor dat Redwood een minimale levensduur heeft van 15 jaar, mits het boven de grond gebruikt wordt.


Onze klanten aan het woord:

Wesley heeft bij ons een heel fraaie hout/betonschutting geplaatst, nadat hij eerst de coniferenhaag heeft gerooid. De werkzaamheden zijn in recordtijd gedaan. 16 meter coniferen weghalen en 18 meter schutting plaatsen in minder dan een dag! Netjes en goed werk geleverd!

Van Dalen uit Almere

Heel erg bedankt voor het plaatsen van onze schutting! Wat een snelheid hadden vader en zoon erin! Hele prettige mensen en er wordt vakwerk afgeleverd! Echt super.

Peter en Kirsten uit Heemskerk
Zelf een referentie schrijven?

Wij hebben talloze referenties voor het plaatsen van schuttingen. Een groot aantal tevreden particulieren en bedrijven waar wij voor gewerkt hebben. Je kunt de referenties terug zien op diverse pagina's van onze website. Wij stellen het zeer op prijs als u als klant ook uw ervaring met Schuttingen Holland wilt delen. Ook met kritiek kunnen wij omgaan, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

REFERENTIE SCHRIJVEN

Facebook