Redwood Schutting bij Schuttingen Holland

Wat voor hout is Redwood?

Redwood is een nieuwe geïmpregneerde naaldhoutsoort wat lijkt op het geliefde Douglas hout, alleen dan met net wat andere eigenschappen. Doordat Redwood geïmpregneerd is wordt het ook vormvast. De werking van het hout wordt door deze kunstmatige droging geminimaliseerd. Door deze behandeling krijgt het hout ook zijn roodachtige kleur, waardoor het op Douglas doet lijken.

Duurzaamheid

De impregnatie van het hout is een ecologisch verantwoord proces en zorgt ervoor dat Redwood een minimale levensduur heeft van 15 jaar, mits het boven de grond gebruikt wordt.


Onze klanten aan het woord:

Vorige week een mooie beton schutting laten zetten door de firma schuttingen Holland. Prima gezet, super strak kaars recht. Zeer te vrede met de nieuwe schutting. Bedankt schuttingen Holland!

Cris v.Tilburg uit Doetinchem

op 26 mei 2020 is de schutting bij ons geplaatst en wat ons op viel verschrikkelijk harde werkers en vriendelijke mensen hele mooie schutting top kwaliteit vergeleken met anderen nog goedkoop ook waren nergens te beroert om als u een mooie schutting wil moet u hier zijn vergelijk maar en u ziet het zelf.
roel/terlouw

roel/terlouw uit barendrecht
Zelf een referentie schrijven?

Wij hebben talloze referenties voor het plaatsen van schuttingen. Een groot aantal tevreden particulieren en bedrijven waar wij voor gewerkt hebben. Je kunt de referenties terug zien op diverse pagina's van onze website. Wij stellen het zeer op prijs als u als klant ook uw ervaring met Schuttingen Holland wilt delen. Ook met kritiek kunnen wij omgaan, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

REFERENTIE SCHRIJVEN

Facebook