Standaard Schutting bij Schuttingen Holland

Standaard schutting bij Schuttingen HollandDe standaard schutting is een instap schutting of basis schutting. De schutting bestaat uit grenen hout met betonpaal en onderplaat. Het hout van de schutting raakt de grond niet en blijft lang mooi. De betonnen onderplaat is 26 cm hoog met hierop een houten scherm van 180 x 180 cm waardoor de totale hoogte van de schutting ongeveer op 206 cm uitkomt. Doorgaans steken onze standaard schuttingen ongeveer 195 cm boven het maaiveld uit.

In de standaard versie worden de betonnen onderplaten geleverd zonder motief. U kunt er voor kiezen om tegen een meerprijs een enkel- of dubbelzijdig motief met onderstaande kleuren te laten leveren.

Kleur van de betonnen onderdelen

De standaard schutting is in twee kleuren leverbaar. Dit wil zeggen dat de betonnen onderdelen (de paal en onderplaat) in twee kleuren verkrijgbaar zijn, namelijk in wit en antraciet.

Schermen

De houten schermen zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, namelijk: Standaard recht, Toog en V-scherm. Standaard gebruiken wij voor hout en beton schuttingen comokeur geïmpregneerd grenen hout. Echter kunt u voor een meerprijs ook voor bankirai hardhout kiezen. De grenen schermen zijn verkrijgbaar in 19, 21 en 23 planks, inclusief 2 liggers en kunnen afgewerkt worden met een afdeklat of kap. voor bankirai hardhout geld: 20, 22 of 24 planks. Dit komt door een derde ligger, ook wel 'klamp' genoemd.

Verschillende soorten schermen voor schutting

Een recht scherm kan worden afgewerkt met een afdeklat. Dit is een lat van grenen hout en is op dezelfde manier behandeld als de overige grenen planken in de schutting. Deze afdeklat wordt boven op het scherm bevestigd zodat uw schutting sierlijk is afgewerkt.

Semi luxe houten schutting

Deze uitvoering  is de luxe variant van de standaard schutting en heeft eveneens een enkele onderplaat. Het verschil is dat de onderplaat is voorzien van een door u gekozen motief en kleur.

Beschikbare motief / kleur combinaties:

  • Rotsmotief (wit, creme en antraciet)
  • Nostalgie motief (wit, creme en antraciet)
  • Romeinsmotief (alleen in wit)
  • Graniet motief (wit, creme en antraciet)
  • Gebroken steenmotief (wit en antraciet)

Motief semi luxe schutting

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor de standaard of semi luxe schutting

Vraag geheel vrijblijvend en zonder verlichtingen een offerte aan voor de standaard of semi luxe schutting. Klik hieronder op de knop 'offerte aanvragen' en u kunt simpel en snel een formulier invullen met verschillende opties zoals hierboven beschreven.

OFFERTE AANVRAGEN


Voorbeelden van Standaard Schuttingen

Onze klanten aan het woord:

Bijna 15 meter luxe schutting geplaatst wat perfect aansluit op een bestaande schutting van een paar jaar oud. De afspraken zijn goed nagekomen en er is kwaliteit van werk geleverd.
Het kleurverschil, zal wel met een paar jaar bijtrekken en anders kan het altijd nog in zijn geheel behandeld worden.

Dik tevreden

Eelke uit Delfzijl

Ik ben zeer tevreden! De schutting is snel en vakkundig geplaatst. Ze zijn erg vriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg blij met het resultaat.

Ilona uit Groningen
Zelf een referentie schrijven?

Wij hebben talloze referenties voor het plaatsen van schuttingen. Een groot aantal tevreden particulieren en bedrijven waar wij voor gewerkt hebben. Je kunt de referenties terug zien op diverse pagina's van onze website. Wij stellen het zeer op prijs als u als klant ook uw ervaring met Schuttingen Holland wilt delen. Ook met kritiek kunnen wij omgaan, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

REFERENTIE SCHRIJVEN

Facebook